TARIEVEN

Geachte patiënten

Graag willen wij u op de hoogte brengen van het verstrekken van overleg en waardering behandeling per telefoon of e-mail is verboden door de Nederlandse wetgeving. Het bepalen van het behandelplan en meetprocedure is alleen mogelijk tijdens een bezoek, na onderzoek van de patiënt.

In Nederland is sinds januari 2013 prijsstelling diensten van tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en technici in het hele land worden vastgesteld door de overheid. De officiële website geeft alle diensten weer zijn duidelijk gelabeld en prijs gecodeerd. De behandelingen worden vergoed op basis van de individuele ziektekostenverzekering voor elke patiënt.

Verzekeringsmaatschappijen betalen de kosten van tandheelkundige ingrepen als de aanvullende tandartsverzekering heeft aangeschaft. Afhankelijk van het beleid kunnen de kosten vergoed worden tot 80% van de kosten van de behandeling. De juist informatie over de vergoedingskosten, kan worden verkregen bij uw verzekeringsmaatschappij.

De betaling voor de behandeling in onze kliniek is alleen mogelijk in contanten of met een Nederlandse bankpas. Wij aanvaarden geen creditcards en buitenlandse bankkaarten. Na betaling van de verschuldigde bedragen van de patiënt ontvangt een factuur, die aan de verzekeringsmaatschappij kunnen worden gestuurd om vergoeding van de kosten van de behandeling te verkrijgen.

Prijs voor tandheelkundige diensten is officieel bepaald door behandeling codes.

http://www.allesoverhetgebit.nl: Hieronder vindt u de actuele prijslijst van de diensten op de officiële officiële website te vinden.

Op deze pagina vindt u informatie over prijzen vertaald door Google Translator te krijgen.

Met vriendelijke groet,
Dr. Alexander Tomaszewski